Tast de terrers de la DO Montsant: Anna Vicens i Joan Asens (Festival Terrer Priorat)

7 de setembre
17:30 h
45 / 50 € (inclou entrada al concert de Maria Jaume i Queralt Lahoz)
Mas de Sant Marcell
Cornudella de Montsant

Cultura del vi i gastronomia

Grups

Parelles

Singles

A partir de l’anàlisi de diferents paràmetres com el clima, el paisatge, els sòls, i del cicle fenològic de vinyes de garnatxa i carinyena, s’ha dut a terme la segmentació de la DO Montsant en sis zones diferents. Les garnatxes i les carinyenes són les varietats més representatives del territori de la DO Montsant, amb un 37% i un 31% respectivament. Amb aquestes dades a la mà, la DO Montsant aposta per donar valor a aquestes varietats autòctones i, en la seva voluntat d’autoconeixement. En aquest tast podrem aprofondir els perfils de cada uns de les sis zones de la Do Montsant.

Anna Vicens és sommelier professional des de 1997. Des del març 2016 és presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS), i des del passat mes de febrer és vicepresidenta de la UAES (unión de asociaciones españolas de sumilleres). Col·labora amb publicacions especialitzades com ara Catalonia Today i Selectus Wines. Sovint és triada com a membre de panells de tast de concursos de vi nacionals i internacionals: ITI (international taste institute), CMB (concours mondial Bruxelles), i membre del panell de tast del consell regulador de l’Empordà. El 2016 va rebre el «Premi Molla d’Or» per la seva trajectòria professional.

Entrades: 45/50€ (inclou entrada al concert de Maria Jaume i Queralt Lahoz)
Aforament: 50 persones
Obertura de portes a les 17:15 h

Després del tast a les 19 h es farà una visita guiada al Mas de Sant Marcell amb Ramon Oliver.

Com arribar? Des de la C-242 agafeu la TP-7402 direcció Porrera abans d’un kilòmtre a mà dreta trobareu senyalitzat el Mas de Sant Marcell. No seguiu les indicacions de Google us portaran per mal camí.

📣IMPORTANT!!
* Porteu diners en metàl·lic, no hi ha cobertura.

Foto: Agnès Olive