1933-2023, com fèiem l’oli abans i com el fem ara?

1933-2023, com fèiem l’oli abans i com el fem ara?

Dissabte 30 de març
De 16 a 18 h
13 € per persona. Consulteu preu per a nens
Carrer de Catalunya, 25, 43374 La Vilella Baixa, Tarragona
La Vilella Baixa

Cultura del vi i gastronomia

Per a tots els públics

Contacte

Agrícola i Secció de Crèdit de Cabacés SCCL

Aquesta Setmana Santa et proposem un maridatge únic i ple de contrastos: visita al molí vell de la Vilella Baixa i visita al molí de Cabacés amb petit berenar de pa amb oli i xocolata!

La visita inclou:
- Visita al molí vell de la Vilella Baixa i tast de dos vins de Vinícola del Priorat
- Visita al molí de la Cooperativa de Cabacés i tast de dos olis
- Petit berenar de pa amb oli i xocolata